Anmeldelser

Aarstidernes Kvikkassen – 2/6 stjerner

Så måtte vi også springe på vognen. Desværre startede det ret skidt. Maden blev nemlig sat udenfor vores dør, selvom det var ønsket, at det blev sat i skuret. Det regnede den pågældende dag, så noget af indpakningen blev våd. Ufedt!

Men inden i kassen lå indholdet til tre dages måltider til fire personer. Prisen blev 599 kroner, hvilket er i overkanten for tre dages måltider, særligt da retterne var knap så børnevenlige, der var en overflod af salat og med det sejeste stykke oksekød, som vi nogensinde har forsøgt at tygge.

Første ret var tortillas med krydret svinekød. Ingen af børnene brød sig om det, så far fik tortillas med i madpakken to dage i træk. Krydderblandingen til kødet var for stærk, selvom vi kun brugte en halv opskrift, og fyldet var ikke særligt børnevenligt.

Anden ret var det meget seje kød anrettet med kartofler og en lækker salat. Men kødet var så uspiseligt, at vi klager til Aarstiderne, når denne er færdigskrevet.

Tredje ret var krebinetter med tofler og flødestuvet hvidkål. Lækkert, men her skulle man bruge hele komfuret, og det tog lang tid grundet en dårligt skrevet opskrift. Derudover giver enten ren hakket svine- eller kyllingekød en saftigere krebinet end kalv/flæsk, ligesom at den manglende æg før vendingen i rasp efterlader en ret kedelig krebinet. Derudover er det en kedelig ret, som ikke gav det store kreative indspark til vores fremtidige madlavning.

Til sidst skal vi bemærke, at opskrifterne er dårligt skrevne, og at tidsangivelserne sjældent passer, men det sidste hænger nok sammen med det første. Louisa Lorang plejer at ramme plet herhjemme, men det her er sjusk, især når der til flere af retterne skal bruges to pander og to gryder. Det er for omstændigt til en kvikkasse, som var både dyr, børnefjendtlig og tidskrævende, hvorfor man ligeså godt kan klare skærerne selv.