Har du overvejet genopladelige batterier?

Vi har! Der var engang (før børn), hvor der blev brugt mange batterier i de voksnes legetøj (Hr. Jensen gamede en del…), men batterier blev hurtigt taget derfra og sat over i børnenes legetøj.

Allerede tidligt kunne vi se, at det ikke var holdbart, så der blev købt en lader og der blev fulgt op med ekstra batteripakker. Siden er det gået godt, og batterierne ryger jævnligt i laderen som alle andre dagligdagsrutiner.

TÆNK vil også gerne reklamere for dem, så de har lavet en fin oversigt, så man kan komme i gang. En pointe, som jeg i sin tid selv glemte, er, at de mineraler, som bruges i genopladelige batterier, er sværere at udvinde, og dermed mere miljøskadelige. Men da hvert batteri snart er brugt over 10 gange herhjemme, så vil jeg stadig slå et slag for dem, som slæber massevis af batterier til genbrugspladsen.