Man kan spare penge på økologi

Tænk har netop lavet en test af priserne på økologi. Vi kender ikke vinderen, men efter 5+ år som dedikerede indkøbere af økologi, så har vi oplevet stor forskel på kvaliteten af de økologiske varer. Billigere økologi er ikke nødvendigvis bedre end den dyreste, som i vores optik er Kvickly og Irmas varer. Men til gengæld får man den bedste kvalitet hos dem.

For tiden benytter vi os af Føtex’ Øko+ abonnement. Her fratrækkes 20% fra alle økologiske varer, når der betales med de tilmeldte dankort. Herhjemme er begge vores dankort meldt til ordningen. Det koster 20 kroner/uge eller 80-100 kroner/mdr, men det er vitterligt en god besparelse. Kvaliteten og udvalget halter en del hos Føtex, men det er en prioritering.

Som med alle kundeklubber skal man være varsom på, at ens forbrug stiger, ligeså snart man får mere rabat. Dog ville vi i hvert fald have købt varerne alligevel, så besparelsen er reel.