Blog: En hyggelig og økologisk café

I efterårsferien tog hele familien en lille tur til Helsingør. Vi gik igennem gågaden, hvor vi fandt en lille hyggelig cafe ved navn “Waffel Café”.

Vi blev mødt af ejeren af cafeen, som beklagede, at han havde lidt travlt men vi var meget velkomne til at tage plads alligevel . Han var alene på arbejde, men vi ventede alligevel. Vi bestilte en vaffel og en varm kakao, som var hele ventetiden værd.
Vaflen var hjemmelavet fra bunden; den klassiske belgiske vaffel med et snert af hans præg, som han kaldte et nordisk strejf. Det gjorde den lidt rustik.

Det bedste var dog, at alle hans produkter er økologiske. Vi kan helt klart anbefale andre til at prøve stedet, hvis man kommer forbi Helsingør en dag. Udover vafler, så laver han også panini , de er selvfølgelig også økologiske.

Med venlig hilsen
Fru Jensen