Blog: Gaven med kemi

Denne historie viser, at selv, hvis man gør sit bedste, så kan man stadigvæk ikke helt slippe for den uønskede kemi. Den siger også noget om, at politikkerne gerne måtte gøre endnu mere for at sikre os.

Ungerne fik en blandet omgang legetøj, men vores forældre er blevet ret gode til at undgå de værste eksempler på kemifyldt legetøj. Enkelte ting har måske noget i sig, men vi har valgt at acceptere det, da det ellers ville blive svært at købe legetøj overhovedet, uanset om BR får lov at overleve eller ej.

Desværre kom den problematiske gave fra min kone, da en ellers fin skægshampoo fra Matas indeholdte en grum parfumestank. Fru Jensen gjorde dog sit forarbejde godt nok. Hun nærlæste omkring produktet på matas.dk, hvor der står: Indeholder ingen af de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer. 

Muligvis er det rigtigt, men det er stadigvæk er grum parfume, som de har anvendt, selvom den ikke er særligt allergifremkaldende. Så er den måske kun lidt? Man skal trykke sig godt igennem siden for at læse sig til, at der stadig er parfume i produktet, hvilket ovenstående formulering misleder forbrugeren til at tro noget andet.

Det er salggas af værste skuffe. Skam jer, Matas!

P.s: Hvorfor er der overhovedet parfume i en skægshampoo?

Skriv en kommentar