Wish-produkter er yderst ringe

Det er skrevet før, men igen må vi advare mod produkter fra Kina. De fleste sendes billigt til landet gennem Wish, fordi produkter fra Kina er fritaget for de høje fragtrater. TV2 bestilte 22 ting via tjenesten, og resultatet var ikke prangende.

Flere produkter dukkede (heldigvis) ikke op, men de som kom, var af yderst ringe kvalitet. De elektroniske varer var af så ringe beskaffenhed, at de var livsfarlige. Resten af produkterne blev mistænkt for at indeholde skadelig kemi, ligesom legetøjet kunne gå i mindre stykker til fare for små børn.

Ydermere virkede flere af varerne til at være kopivarer, så herfra skal endnu en advarsel mod Wish lyde. Det er for godt til at være sandt, men ikke alle danskere går op i kvalitet og giver gerne deres børn og børnebørn billige lorteprodukter.

Skriv en kommentar